Тук можете да се запознаете с ползваните бисквити и други технологии за съхранение на информация във връзка с предоставяните услуги (“Услугите”) в сайта https://autopolis.bg/ (“Сайта”).

Бисквитите са информация, съхранена във Вашия браузър (или мобилно приложение). Те се използват за съхранение на настройки и идентификатори, необходими за някои от предоставяните в Сайта услуги.

autopolis.bg прилага стриктна политика в съответствие с новите изисквания на ЕС.

Бисквити се използват за следните цели:

ВидСрок на съхранениеОписание
Сесия и управление на навигацията (идентификатор на сесията, защита на сигурността, предишна стъпка за бутона “обратно” и др.)Временно (за времето на престоя Ви в Сайта)Тези бисквити са технически необходими за вход, управление на навигацията и ползването на Сайта. Сайтът не може да функционира надеждно и нормално без тях.
БележникДо 6 /шест/ месеца от последното ползванеСайтът дава възможност да запазвате избрани от Вас обяви, за да имате възможност да ги разглеждате в подходящо за Вас време. По всяко време можете да добавяте нови или изтривате предишно съхранени обяви.
Функционалност бързи линкове за търсенеДо 6 /шест/ месеца от последното ползванеВ случай че ползвате тази опция, имате възможност да повтаряте бързо и лесно предишно търсене (от последните 10 търсения).
Функционалност автоматично влизане в акаунтаДо 6 /шест/ месеца от последното ползванеВ случай че ползвате тази опция, тя Ви позволява да влизате автоматично във Вашия акаунт.

Контрол на бисквитите в браузъра
В случай че желаете, можете да използвате и настройките на Вашия браузър, за да изтриете и/или забраните получаването на бисквити от конкретен или от всички сайтове. Повече за това можете да научите на aboutcookies.org.